Veelgestelde vragen


Kost het mij geld wanneer ik iets bij jullie verkoop? Bijv. advertentie of verzendkosten?
Nee, de verkoper draait voor geen enkele kosten op. Advertentiekosten worden gedekt door een commissie van 10% van het verkoopbedrag en verzendkosten dienen door de verkoper betaald te worden.

Hoe lang blijft mijn advertentie staan wanneer het product niet verkocht wordt?
Na 13 dagen krijgt u een automatisch bericht, u kunt ervoor kiezen om uw advertentie aan te passen, opnieuw te plaatsen of te verwijderen. Kiest u niets, dan wordt de advertentie op de 14e dag automatisch verwijderd.

Kan ik contant betalen?
Nee, dit is helaas niet mogelijk, u dient het aankoopbedrag over te maken naar Stichting derdengelden CanMissit.

Is het mogelijk om een deel van het verkoopbedrag te doneren en een deel zelf te houden?
Ook dit is niet mogelijk. Deze overweging is wel gemaakt maar er is besloten dat we geen enkel risico willen lopen dat particuliere verkopers geld verdienen d.m.v. verkopen op www.canmissit.nl.

Kan ik zelf een project aanmaken?
Nee, geen project. Wel kunt u, als u beheerder bent van een stichting, vereniging of goed doel via ons aanmeldformulier uw organisatie aanmelden.

Is het ook mogelijk om een geldbedrag te doneren?
Natuurlijk, u gaat naar de pagina van het door u gekozen goede doel, stichting of vereniging en hier vindt u de doneerknop.

Betalen de goede doelen, stichtingen en verenigingen voor een plek op www.canmissit.nl?
Nee en dat zal ook zo blijven.

Hoe verwijder of pas ik een advertentie aan?
U klikt rechtsboven op de pagina op uw gebruikersnaam en klikt vervolgens op "Mijn producten". U klikt op de advertentie die u aan wilt passen of wilt verwijderen, hierna verschijnt er de optie "Aanpassen". Klikt u hierop, dan kunt u de advertentie aanpassen of verwijderen.

Waarom zit er een verschil in commisie voor niet geregisteerde organisaties?
Het verifiëren van organisaties die niet zijn aangemeld kost meer tijd en administratie, om onze kosten te dekken vragen we daarom een klein verschil. Ons doel met stichting Can Miss It (CanMissit) is om alle verenigingen en stichtingen samen te brengen en hopen daarom ook dat organisaties eerder een eigen profiel aanmaken.